Σαλόνι   

Made in Italy 

Η πρώτη δέσμευση μας στη GENERE CUCINE  είναι να διασφαλίσουμε ότι ο πελάτης θα μπορέσει να αποκτήσει πρόσβαση σε μια μεγάλη και ολοκληρωμένη γκάμα επίπλων για το σαλόνι του, συμπεριλαμβανομένης μιας πλούσιας επιλογής περιστασιακών κατασκευών και αξεσουάρ.  
 
Το σαλόνι του σπιτιού είναι ο χώρος που συνήθως οι άνθρωποι περνάν τον περισσότερό τους χρόνο, με αποτέλεσμα να θέλουν έναν ισορροπημένο και αρμονικό σύνολο επίπλων. 


Τα τραπέζια σαλονιού, οι συνθέσεις, ο καναπές, η πολυθρόνα και ο μπουφές, είναι ο, τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τον ομορφότερο χώρο του σπιτιού σας, όπου θα μπορείτε να χαλαρώνετε και να μοιράζεστε  στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους..  
 
Ο κύριος στόχος μας είναι να διασφαλιστεί η ποιότητα και η τεχνογνωσία για όλους τους ανθρώπους που αγαπούν τα έπιπλα που κατασκευάζονται στην Ιταλία και σε όσους πιστεύουν στο σχέδιο Made in Italy. Για τον λόγο αυτό είμαστε περήφανοι που έχουμε επιλέξει ως συνεργάτη μας την Dall'Agnese. 

Πιστοποιούμε ότι τα έπιπλα κατασκευάζονται πλήρως στην Ιταλία με Ιταλικά ημιτελή προϊόντα, κατασκευασμένα με φυσικά υλικά πρώτης ποιότητας, έχοντας αποκλειστικά τεχνικά σχέδια, και υιοθετώντας μια παραδοσιακή - χειροποίητη παραγωγή.  
 
Πιστεύουμε και επενδύουμε στην Ιταλία! 
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 
Η Dall'Agnese λειτουργεί σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, εφαρμόζοντας τις αρχές του συστήματος ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO9001: 2015, και είναι ένα πιστοποιημένο εμπορικό σήμα, το οποίο διαθέτει τις απαιτήσεις του συστήματος IT101 - 100% ποιότητα Ιταλικής προέλευσης. 
 
ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ
Τα βερνίκια με βάση το νερό Dall'Agnese αναγνωρίζονται από το εμπορικό σήμα Decovery επειδή επιτρέπουν τη μείωση της ατμοσφαιρικής εκπομπής διαλυτών και χαρακτηρίζονται από την έλλειψη αρώματος, προστατεύοντας τον χειριστή και την υγεία του τελικού καταναλωτή. 

Συνθέσεις Σαλονιού 

Τραπέζια Σαλονιού 

Πολυθρόνες Σαλονιού 

Καναπέδες Σαλονιού