Υπνοδωμάτιο   

Ντουλάπες και κρεβάτια 

 Στη GENERE CUCCINE, αναγνωρίζουμε πόσο πολύτιμη θέση έχει στη καρδιά σας το δικό σας υπνοδωμάτιο. Για αυτό το λόγο το εξιδεικευμένο συνεργείο μας, με την πολυετή εμπειρία και γνώση, φροντίζει να σας προσφέρει ντουλάπες και κρεβάτια που θα ολοκληρώσουν τον προσωπικό σας χώρο όπως ακριβώς τον είχατε φανταστεί. 
 
Δημιουργούμε για εσάς την ντουλάπα που ταιριάζει στο χώρο σας ανάλογα με τις απαιτήσεις του υπνοδωματίου. Σύγχρονη η κλασσική, μικρή η μεγάλη, εμείς μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε κατασκευή και να σας προσφέρουμε επιπλέον τη τοποθέτηση έξυπνων συστημάτων και ασφάλειας. Αφού δείτε το τελικό αποτέλεσμα είμαστε σίγουροι πως  η γκαρνταρόμπα σας, θα γίνει το αγαπημένο μέρος της κρεβατοκάμαρας σας. 

Τα Ιταλικά κρεβάτια που μπορείτε να αποκτήσετε από την GENERE CUCINE, καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη σε σχέδιο ή χρώμα, και φυσικά η φινέτσα και η ποιότητα τους είναι αυτά που θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή. Η πληθώρα των διαστάσεων και των συνδυασμών θα σας δώσει την δυνατότητα να βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, και που θα ταιριάζει άψογα στο χώρο σας. 
 
Επισκεφτείτε μας για να σας εμπνεύσουμε  και να σας συμβουλέψουμε σε σχέση με το ποια είναι τα κατάλληλα έπιπλα για εσάς και το δωμάτιο σας, και εμείς στη συνέχεια εγγυόμαστε να σας προσφέρουμε έπιπλα υψηλής αισθητικής και design. 

 

Δώστε στο χώρο που περνάτε σχεδόν το 1/3 της ζωής σας τον όμορφο σχεδιασμό που του αξίζει!

Κρεβάτια Υπνοδωματίου 

Κομοδίνα Υπνοδωματίου 

Συρτάρια Υπνοδωματίου 

Τραπέζια Κρεβατιού Υπνοδωματίου